avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Anulare nunta din cauza COVID 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Anulare nunta din cauza COVID 19

Buna ziua !
Am avut programata nunta pe data de 09.04.2020 si din cauza epidemiei cauzate de coronavirus, am fost nevoiti sa o reprogramam, alegand data de 21.08.2021.
Implicit am avut cateva avansuri platite pentru prestari servicii, cu totii ne-am inteles, mai putin cu formatia (muzica).
Ei sustin ca nu au cum sa ne returneze avansul (2800 lei), pentru ca anul financiar (trecut) s-a inchis, si doi la mana ei au platit impozit pe acei bani. Am incercat sa lasam si noi de la noi si le-am propus sa ne dea inapoi jumate din acei bani, nici asa nu au fost de acord, pentru ca sustin ei evenimentul nu a fost amanat din cauza lor. Singura solutie care ne-au dat-o este sa reprograma nunta pe anul acesta, si ei vor venii sa cante, pentru ca la anul ei nu mai au de gand sa isi continuie activitatea si la finalul acestui an vor sa inchida firma.
Exista vre-o posibilitate sa ne recuperam avansul ?

Alte discuții în legătură

Va rog sa ma ajutati: formatie muzicala care nu-si respecta contractul danieldanydanut danieldanydanut :(( Salut, ma numesc Daniel, am avut nunta in vara aceasta, am ales formatia de muzica Tomis Quartet din Constanta, am facut cu ei un contract semnat si ... (vezi toată discuția)
Returnare avans formatie adriana.cris adriana.cris Buna ziua, Am semnat un contract cu o formatie pentru luna septembrie 2020. I-am instintat in luna mai ca datorita pandemiei vom muta data evenimetului in ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere sala nunti Gradinariu1991 Gradinariu1991 Buna ziua, Am o situatie si am nevoie de o opinie din punct de vedere juridic. Am programat la restaurant nunta, pentru 4 iulie 2020. Am achitat un avans ... (vezi toată discuția)