avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Termene legale pe durata starii de urgenta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Termene legale pe durata starii de urgenta

Buna ziua! Imi poate spune cineva daca termenele stipulate in Legea 544/2001 si OG 27/2002 (accesul la informatii de interes public al cetatenilor) se maresc pe perioada starii de urgenta??!!
Cel mai recent răspuns: ENEGEN , utilizator 14:43, 28 Martie 2020
Legiuitorul cu ocazia impunerii dispozitiilor starii de urgenta nu a dispus prevederi speciale care sa modifice toate legile in vigoare
Ba da. Am găsit intre timp. În decretul emis pe 16 martie 2020, Art. 56 se precizează că termenele se dublează.

ynocentta a scris:

Legiuitorul cu ocazia impunerii dispozitiilor starii de urgenta nu a dispus prevederi speciale care sa modifice toate legile in vigoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de raspuns la petitie Ciprian Gh.  Dinu Ciprian Gh. Dinu Buna ziua. Care este termenul limită maxim la care un manager al unei unitati medicale de Stat este obligat prin lege să răspundă unei petiții de serviciu ... (vezi toată discuția)
Cerere de informare fara raspuns dupa 30 de zile GEKO17 GEKO17 Buna seara. Care este autoritatea superioara la care se poate face plangere prealabila pe contencios administrativ impotriva solutionarii unei petitii fara ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat greșita Ligia C Ligia C Buna ziua! Mama mea a dat bacalaureatul in anul 1991 dar și-a ridicat diploma abia in 2001. Atunci a observat ca pe ea erau gresite notele, anii și școala ... (vezi toată discuția)