avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Detalii proces civil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Detalii proces civil

Cat durează un proces daca dau pe cineva în judecată? E adevărat că fără avocat poate dura mai mult?
Pot sa pun martori daca acestia refuza sa depună mărturie ? Sunt obligați să declare ceva sau Nu? Cat ma costa daca deschid proces civil împotriva cuiva fără avocat? Va rog,sa mi răspundeți,eventual cu mai multe Detalii!
Cel mai recent răspuns: DanCristian199 , utilizator 04:23, 31 Martie 2020
Nu e vorba de filme aici. Eu nu stiam ce inseamna expertiza. De care? Grafologica? Poligraf?
La interogatoriu este ca la poliție? Asa isi da seama cine minte si cine nu?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
DanCristian199, utilizator
aveti o abordare stranie. de ce sa convocati niste martori pentru a dovedi ca sunt mincinosi? extindeti actiunea si asupra lor.

DanCristian199 a scris:

Martorii respectivi sunt cel mai probabil împotriva mea. Dar eu pot demonstra daca mint sau nu. Am înregistrări audio cu ei.
Am si mesaje de la debitor.

Adrian Dimitriu a scris:

aveti o abordare stranie. de ce sa convocati niste martori pentru a dovedi ca sunt mincinosi? extindeti actiunea si asupra lor.

DanCristian199 a scris:

Martorii respectivi sunt cel mai probabil împotriva mea. Dar eu pot demonstra daca mint sau nu. Am înregistrări audio cu ei.
Am si mesaje de la debitor.

Dacă sunt mincinoși vor plati,Dacă vor spune adevarul,le va fi lor bine. Totul în viața se plătește

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testul poligraf in cauze civile "Andronic&Asociatii"- Societate Civila Profesionala de Psihologie Daca in ultimii ani, judecatorii ce instrumenteaza cauzele penale, prin incheiere de sedinta, solicita testul poligraf in tot mai multe cauze, ce ratiuni pot ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie vio10bv@gmail.com vio10bv@gmail.com Buna ziua, Am fost sanctiunat cu avertisment de catre politie, pentru savarsirea infractiunii de proferare de injurii si savarsirea de acte de violenta ... (vezi toată discuția)
Retragerea marturiei mincinoase in proces civil iuliandum iuliandum Este posibila retragerea marturiei data in cazul unui proces civil? Care este procedura si in baza carui articol din Codul civil sau Codul de procedura civila ... (vezi toată discuția)