avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... De cate ori se poate prelungi autorizatia de ...
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

De cate ori se poate prelungi autorizatia de constructie?

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti care-i procedura pentru a prelungi autorizatia de constructie! Mentionez ca a fost prelungita o data pe 2 ani, iar in ianuarie a expirat prelungirea. Receptia nu o pot face intrucat nu am reusit sa montez geamurile si sa o izolez. Intrucat am primit contractul mult asteptat de la Distrigaz si doresc sa fac bransamentul, as dori sa stiu in cazul in care nu pot face prelungirea din cauza situatiei actuale, pot face bransamentul. Mentionez ca in momentul depuneri documentatiei autorizatia era valabila. Multumesc frumos pentru raspuns! Sanatate!
Cel mai recent răspuns: Romeo Valentin , Expert judiciar 13:09, 5 Aprilie 2020
Trebuie obținută o noua autorizație pentru Continuare de lucrări.
Nu se mai poate prelungi încă odată. Și asa a prelungit o 24 luni deși legea prevede maxim 12 luni. Ați fost favorizat fără temei legal deja.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema la receptia unei extinderi a unei constructii SimonaC73 SimonaC73 Buna seara! As avea si eu o intrebare. Din anul 2014 am obtinut autorizatie de constructie privind extinderea unei locuinte ( parter- 52m patrati) autorizatie ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de construire expirata AdrianDP AdrianDP Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si poate reusiti sa ma lamuriti. In Iunie 2008 am obtinut o autorizatie de contruire pe o perioada de 36 de ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de construire expira. in ce stadiu al constructiei pot intabula imobilul? VALERICA1955VALERICA VALERICA1955VALERICA Buna ziua, am o casa cu etaj in constructie.Am reusit sa montezi ferestrele si usile exterioare,exteriorul l-am izolat si vopsit iar gardul este cu ... (vezi toată discuția)