avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Iesire din oras
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Iesire din oras

Ce trebuie sa scriu in declaratie daca vreau sa plec dintr-un oras in altul ?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 20:42, 28 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Scopul deplasarii dar vedeti sa se incadreze pe lege.
Se fac filtre la iesirea din orase.
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Buna seara! Luni as dorii sa ies din Bucuresti pt a merge la parinti in provincie distanta parcursa aprox 130 km pot parasii orasul cu declaratia pe propie raspundere bifand traseul dus intors in aceiasi zi si faptul ca ma deplasez pt a le duce provizii parintilor! Va multumesc
nu au magazin acolo unde sunt? trebuie sa parcurgeti 130 de km cu provizii ?
motivul pe care il invocati, nu se afla in declaratie, ar fi la punctul 4 daca sunt batrani si sau bolnavi incat au nevoie de ingrijire sau asistenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intocmire foaie de parcurs/ ordin de deplasare office@dis office@dis Bună ziua! În cazul în care se întocmește lunar foaie de parcurs pentru deplasările cu autotursimul companiei, trebuie întocmit și ordin de ... (vezi toată discuția)
Pot parasi localitatea de domiciliu pentru... Alexandru0312 Alexandru0312 Buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie. Nu imi este clar daca in urmatoarea situatie pot parasi legal localitatea. Socrii mei locuiesc ... (vezi toată discuția)
Nelamurire circulatie carantina totala rev3enge rev3enge Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta...daca eu sunt plecat din orasul unde am domiciliu la o alta locuinta de-ale familiei , domiciliul in CI ... (vezi toată discuția)