avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... nelamurire circulatie carantina totala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

nelamurire circulatie carantina totala

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti cu urmatoarea speta...daca eu sunt plecat din orasul unde am domiciliu la o alta locuinta de-ale familiei , domiciliul in CI este in alta parte...acum cu aceasta carantina totala nu am voie sa mai ma deplasez deloc? daca voi fi legitimat de organele statului ma va trimite in carantina la domiciliul din CI?ce se va intampla mai exact?cum trebuie sa procedez cu acea declaratie pe propria raspundere?
La parintii mei, daca au nevoie de ajutor ma pot deplasa?(au peste 65 ani) si vor avea de provizii 1 data pe sapt ma gandesc...sunt la o distanta de 50 km de copii...

Multumesc anticipat si imi doresc raspunsuri punctuale!
Conform dispozitii dispuse in perioada de stare de urgenta aveti dreptul sa va deplasati in intervalul orar 6-22 dar sa detineti document justificativ
Exista model adeverinta ciculatie pe care o puteti personaliza
Multa sanatate !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Prim Ministrul la stiri nuanteaza declaratia facuta referitor la persoanele de peste 65 de ani in sensul ca acestea vor putea sa faca cumparaturi dimineata intr-un interval de cateva ore.
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicarea unui autovehicul nou de la schorum EdithZ EdithZ Bună ziua. Vă rog în mod respectuos să-mi comunicați dacă o persoană care a împlinit vârsta de 65 ani are dreptul să se deplaseze de la adresa ... (vezi toată discuția)
Deplasare pentru munci agricole codrut01 codrut01 Bună ziua, Am peste 65 ani. Pot să mă deplasez cu mașina in alt județ, la aprox. 300km, unde am in proprietate casă și terenuri agricole, pentru ... (vezi toată discuția)
Contestatie amenda pentru tulburarea linistii locatarilor Elenae3 Elenae3 Buna ziua, Care este formularea cea mai buna, pt a redacta o cerere pt contestarea unei amenzi primita pt tulburarea linistii locatarilor intre orele de ... (vezi toată discuția)