avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ridicarea unui autovehicul nou de la Schorum
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ridicarea unui autovehicul nou de la Schorum

Bună ziua. Vă rog în mod respectuos să-mi comunicați dacă o persoană care a împlinit vârsta de 65 ani are dreptul să se deplaseze de la adresa locuinței în altă localitate la o distanță dus-întors 260 km de casă pentru a ridica de la Schorum un autovehicul nou ? Precizez faptul că autovehiculul nou a fost contractat și achitat integral înainte de emiterea Ordonanțelor militare.Care punct din declarația pe proprie răspundere trebuie bifat și care este intervalul orar în care are dreptul să se deplaseze ? În cazul în care nu se încadrează în Ordonanța Militară, poate să facă la soția lui care are vârsta sub 65 ani - Procură specială la notar ? Vă mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 15 Aprilie 2020
EdithZ, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:04, 16 Aprilie 2020
Persoana se poate deplasa pentru ridicare vehicul din schorum detinand completata declaratie pe proprie raspundere detinand inclusiv document justificativ de la dealer sau operatorul economic de unde urmeaza sa ridice vehiculul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ref ordonanțe militare miruna27 miruna27 Am 65 de ani și doresc sa ma deplasez in alta localitate pt îngrijirea părinților. Menționez ca nu ma încadrez in cele doua ore 11-13. Am voie? (vezi toată discuția)
Urgent Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua Având in vedere noua ordonanta militară care va intra intra in vigoare in aceasta seara, așa dori sa ma lamuriti dacă fiecare salariat care ... (vezi toată discuția)
Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)