va rog sa ma ajutati cu urmatoarea situatie.
Nu imi este clar daca in urmatoarea situatie pot parasi legal localitatea.
Socrii mei locuiesc in jud. Bacau, intr-un sat la 38Km de oras. Au peste 70 ani, si nu au masina cu care sa se deplaseze.
In urma ultimilor reglementari nu mai au posibilitatea de a se deplasa in oras pentru ase aproviziona cu alimente care nu pot fi gasite la magazinul din sat,
Legal, in baza declaratie pe propie raspundere, punctul 4, am dreptul sa merg la ei, de la Bucuresti, strict pentru a le furniza alimente pentru o perioada mai lunga de timp?
Am uitat sa mentionez...socrii nu locuiesc acolo cu forme legale, domiciliul il au in Bucuresti locatia fiind una de vara.
Daca e sa ma deplasez la ei o pot face fara a fi sanctionat, si ce documente justificative mi se pot cere?
Poate ma puteti ajuta pentru ca nu inteleg, iar textul este neclar...caracteristic noua.
Vreua sa parasesc localitatea, sa merg la parinti care in aceasta perioada sunt la casa de la tara, doar ca ei nu figureaza acolo cu domiciliul.
Cum verifica autoritatile ca cele spuse de mine sunt reale, risc ceva daca ma deplasez la ei pentru ai aproviziona?