avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la o firma timp de 1 luna cu contract, dupa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la o firma timp de 1 luna cu contract, dupa care mi-am ...

Am lucrat la o firma timp de 1 luna cu contract, dupa care mi-am dat demisia intrucat am hotarat ca nu e ceea ce-mi doresc si am gasit o oferta mai buna si astfel m-am mutat in alt oras.
Am primit salariul aferent lunii lucrate pe data de 12 octombrie, dar nu si cardul de bonuri. Am luat legatura cu cei de la resurse umane de la fosta firma, si mi-au spus ca vor verifica, dar nu au mai revenit cu un raspuns.
Am incercat din nou sa iau legatura la telefon, prin email, prin mesaje pe whatsapp si nimic.
In situatia in care nu voi primi raspuns saptamana aceasta si nici nu mi se va alimenta cardul de bonuri, doresc sa stiu carei institutii trebuie sa ma adresez intrucat nu am posibilitatea sa ma intorc in oras la vechea firma datorita noului loc de munca dar si al distantei mari.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:09, 17 Octombrie 2024
La ITM , va puteti adresa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. lucrez la o firma de paza de o perioada cred că ... alexandru06 alexandru06 Buna seara. Lucrez la o firma de paza de o perioada cred că de cam doi ani . Am unul din copii student ,și am nevoie de adeverințe de venit pentru a face ... (vezi toată discuția)
Demisie în cic Ioana1905 Ioana1905 Buna ziua, Sunt in CIC pana in data de 4 oct anul curent, dar nu doresc sa ma intorc la firma la care am lucrat. Cu alte cuvinte, doresc sa imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Probleme intre angajator si angajat ContSters67739 ContSters67739 Ma numesc Muntean Adriana Sonia,si lucrez la Real Hypermarket Cluj,adresa B-dul Muncii,nr 1-15,functia casiera.Am contractul din data de 3 dec ... (vezi toată discuția)