avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit nebancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit nebancar

Daca am facut un credit nebancar online si detin un certificat handicap nerevizuibil si pensie de invaliditate grad doi accentuat si nu il pot plati ce mi se intamplam facut un credit nebankar online si detin un certificat handicap nerevizuibil si pensie de invaliditate grag 2 accentuat . Din cauza bolii uit cateodata ce fac, am luat 1400 lei acum sa facut 2600 lei nu pot plati am pensia mica ce pot sa fac sau ce mi se pote intampla eu sant aprope nedeplasabil
Cel mai recent răspuns: sorindan123 , utilizator 18:57, 1 Aprilie 2020
Creditorul va încerca să-și recupereze banii prin executare silită.
Dacă pensia e mică, de ce ați accesat creditul`?
Nu scrie în nici o lege, că dacă ești cu handicap nu trebuie să-ți plătești datoriile.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Dapix, utilizator
Este normal sa o platescdar dupa o luna jumatate 2600 lei si vor 800 lei pe luna rata eu am facut prim telefon pe 2 ani de ce imi cere 800 lei pe luna in 3 luni si ceva termin dewplata sa spumem ca asi avea bani celalante luni ce fac platesc incontinu stiu ca din cauza bolii nu gandesc si uneori nu stiuy ce fac este boala Parki.... poate imi cer ca stiu ca nu gandesc sau imi spuneti dvs si eu nu intru in acei oameni care mai p0t amana sau sa nu imi puna poenalizarii. VA MULTUMESC si sper sa imi raspundeti

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumuturi la banci pentru persoane cu handicap mihailescucr mihailescucr Buna ziua! Sunt o persoana cu handicap accentuat. Vreau sa stiu daca pot sa fac un imprumut in lei la o banca. Pot sa fac un imprumut la banca? Pot sa iau ... (vezi toată discuția)
Cand pot iesi la pensie de varsta? dorobantuflorica dorobantuflorica sant barbat ,nascut 23.noiem.1951am o vechime de37 ani de stagiu complet de cotizare si40 ani stagiu de cotizare realizat.actualmente sant pensionat boala ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate/handicap schizofrenie mcr100 mcr100 Buna ziua, Intrucat sunt bolnav de schizofrenie de la varsta de 26 de ani, acum avand 33 de ani doresc sa va adresez trei intrebari: 1. Pentru pensia de ... (vezi toată discuția)