avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Vecina continuă să viziteze casa noastră în timpul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Vecina continuă să viziteze casa noastră în timpul unei stații de urgență

Salutari tuturor!

Locuiesc cu bunicii mei și avem un vecin care i-a vizitat ani buni pentru alcool, vorbesc, bârfesc, etc. - Acum suntem în stare de urgență și ea este în continuare în vizită. Nu vrem să prindem virusul pentru că de multe ori iese în oraș fără precauții, bunicii mei nu vor să-i spună să se oprească pentru că nu vor să o insulte. Cu cine putem contacta pentru a o forța să nu mai vină? (rețineți că vecinul are și 65 de ani și este vizitat la 15:00 sau 16:00, în afara orelor legale)

Multumesc pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:39, 30 Martie 2020
Puteti anunta autoritatile locale/politia/dsp.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de domiciliu sau lovire sau alte violente? va salut cu ... Georgian S Georgian S Violare de domiciliu sau Lovire sau alte violente? Va salut cu respect si va multumesc anticipat pt ajutorul dvs. Am si eu o cauza pe care nu o inteleg ... (vezi toată discuția)
Inchiriere gradina casei pentru evenimente. am nevoie de acordul vecinilor? Gabriela_Bejan Gabriela_Bejan Buna ziua, Intentionez sa inchiriez gradina casei (Bucuresti) pentru evenimente private restranse (maximum 50 de persoane) pe parcursul zilei, dar si seara. ... (vezi toată discuția)
In ziua de 16-01-2021 jurul orelor 18:00 am fost retinut pe strada ... yolkioo yolkioo In ziua de 16-01-2021 jurul orelor 18:00 am fost retinut pe strada de mai multi agenti ai Politiei din care unul s-a prezentat ca D. C. care fara a-mi prezenta ... (vezi toată discuția)