avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Deplasare de la o proprietate la alta in doua județe ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Deplasare de la o proprietate la alta in doua județe diferite

Conform ordonanței 4 cum pot verifica starea unei proprietăți, fi alt județ, alta decât locuință de domiciliu

Alte discuții în legătură

Locuinta permanenta inseamna locuinta statornica? sau doar declaratie? MariaDraghici1 MariaDraghici1 Locuinta PRINCIPALA inseamna locuinta in care stau? sau pe care o declar astfel? Problema suna asa: un cuplu locuieste in oras, are adresa de pe fata ... (vezi toată discuția)
Impozit majorat la un apartament cumparat datorita faptului ca la adresa de domiciliu am dobandit 1/8 din apartament prin succesiune legala, dupa moartea tatalui cris76 cris76 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns.. In 2004 mama mea a facut succesiunea dupa moartea tatalui pentru apartamentul in care am ... (vezi toată discuția)
Scutire la plata impozitului pe cladiri si terenuri -persoane cu handicap rsimion rsimion persoanele cu handicap sunt scutite de la plata impozitului pe cladire si terenul aferent acesteia, sau sunt scutite de plata impozitului pentru tot terenul ... (vezi toată discuția)