avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Șomaj tehnic angajați gradinita privata
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Șomaj tehnic angajați gradinita privata

Buna seara! Va rog să-mi spuneți dacă pentru angajații dintr-o grădiniță privata, care nu este acreditata, se poate accesa șomajul tehnic? Mulțumesc!
1. Retoric ; daca nu este acreditata cum functioneaza?

2. In speta ,se poate trimite in somaj tehnic salariatii.
Da, sunt multe grădinițe care funcționează chiar daca nu sunt acreditate. Altele nu sunt nici măcar autorizate. Am uitat sa precizez că se numesc centre educaționale, nu grădinițe.
Să înțeleg că totuși angajații acestor centre educaționale, pot intra în șomaj tehnic?
Mulțumesc
Legea nu face nicio distinctie cu privire la angajatori.
Am înțeles. Mulțumesc mult!
Buna ziua,
Gradinitele acreditate care au trimis personalul in somaj tehnic mai.primesc finantarea de baza prin costul standard per elev , in lunile de somaj?
Multumesc ptr raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grădiniță particulara acreditata Irina L. Irina L. Bună ziua, va rog lămuriți-mă dacă în cazul unei grădinițe particulare acreditate pot fi dați în șomaj tehnic angajații (cadre didactice, personal ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine de la stat costul standard pe elev pentru o gradinita privata alexam1 alexam1 Buna ziua, inteleg ca odata cu acreditarea, dupa noua lege a invatamantului, o gradinita privata are dreptul sa primeasca de la stat costul standard pe ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare gradinita privata GALAG GALAG Buna ziua! As dori sa stiu ce acte imi trebuiesc (prin asta inteleg inclusiv avize, conditii speciale legale, etc) ca sa infiintez o gradinita privata. De ... (vezi toată discuția)