avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Grădiniță particulara acreditata
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Grădiniță particulara acreditata

Bună ziua, va rog lămuriți-mă dacă în cazul unei grădinițe particulare acreditate pot fi dați în șomaj tehnic angajații (cadre didactice, personal administrativ), ținând cont ca o parte din salarii sunt asigurate de finanțarea per elev. As prefera ceva legi, acte etc. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Irina L. , utilizator 08:17, 13 Mai 2020
"somajul tehnic" e reglementat de ordonantele 30 si 53/ 2020. ele se refera la incetarea temporara a CIM ca urmare a starii de urgenta. n-am vazut nimic referitor la finantare, etc. dar poate n-am citit bine
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
adriandimitriu, utilizator
Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 13 Mai 2020
Irina L., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șomaj tehnic angajați gradinita privata Catalina Turneanu Catalina Turneanu Buna seara! Va rog să-mi spuneți dacă pentru angajații dintr-o grădiniță privata, care nu este acreditata, se poate accesa șomajul tehnic? Mulțumesc! (vezi toată discuția)
Incetare cim-somaj tehnic Hannahjoy Hannahjoy Obligatia angajatorului de a restitui indemnizatia de somaj tehnic in cazul incetarii raporturilor de munca cu articolul 55b, pentru cei reveniti din somaj ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)