avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani

Buna ziua!
Ma aflu in urmatoarea situatie: sunt in concediu pentru cresterea copilului pana la varsta de 2 ani, dar nu am solicitat indemnizatia de la stat-nici cei 85% din venituri si nici cei 6 milioane, ci am optat pentru venituri conform prevederilor CCM de la societatea la care lucrez.
Intrebarea mea este urmatoarea: mai primesc si din partea statului altceva in afara alocatiei de stat, alocatiei nou-nascut si trusou? (ex:stimulent)
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 16:37, 11 Decembrie 2009
Depinde de prevederile mentionate in CCM la nivel de unitate, insa nu vad de ce nu ati beneficia de indemnizatia de la stat ...:) Pe perioada concediului de crestere copil, contractul individual de munca este suspendat ( nu prestati munca) deci nu aveti drepturi de natura salariala.
Ar trebui sa faceti o solicitare pentru a le primi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil baderca2 baderca2 Va rog daca puteti sa ma lamuriti in legatura cu unele aspecte aferente [b]Indemnizatiei de crestere copil[/b], deoarece in septembrie trebuie sa nasc: 1) ... (vezi toată discuția)
Beneficii dupa nastere aba1011 aba1011 Buna ziua din nou la toata lumea.Am o singura intrebare daca ma puteti lamuri.Dupa nastere ce beneficii banesti primeste mama si de la cine.Am auzit ceva de un ... (vezi toată discuția)
Plata drepturi ccm retroactiv??? Mitzi76 Mitzi76 In iunie 2009, CCM pe unitate a fost modificat si intr-un articol se precizeaza ca femeile care sunt in perioada concediului de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)