avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sesizare Potectia Copilului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sesizare Potectia Copilului

Buna ziua,
Sunt divorțat si copilul locuiește împreună cu mama lui. În această perioadă mă conformez stării de urgență și nu am mai vizitat copilul, luând contact cu el prin mijloace de comunicare la distanță. Fosta mea soție mi-a transmis inclusiv prin sms să stau departe de copil în aceasta perioada. Însă, în același timp, ea își primește în casă concubinul care vine la fiecare final de săptămâna de la București. Cum este protejat copilul meu de către mamă in acest fel si care este interesul său superior în aceasta perioadă? Pot face ceva în acest sens astfel încât pe perioada de urgență să nu mai intre în contact cu acea persoană? Este oportun să fac reclamație la Protecția Copilului sau la poliție?
Cel mai recent răspuns: When , utilizator 14:33, 30 Martie 2020
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Credeti ca nimeni nu are nimic mai bun de facut decat ca ani de zile, luna de luna si zi de zi sa se trezeasca cu gandul "razbunarii"?

Da în plus, considerând penalizările aplicate și condamnările primite, e clar pentru toată lumea ( mai puțin pentru alienatori) cum ca răspunsul e unul pozitiv.
Dacă doamna era căsătorită și soțul lucra în alta localitate...... Dar nu este. Vorbim pe fapte nu pe supoziții pentru a masca și colora frumos un abuz. Iar faptele sunt urmatoarele:
1. Mama nu lasă tatăl sa își vadă copilul din cauza epidemiei însă își primește în fiecare weekend concubinul care în timpul săptămânii nu sta acolo încălcând astfel dispozițiile și punând copilul în pericol
2. Mama împiedică copilul sa își vadă tatăl pentru ca acesta și-a refăcut viata, lucru recunoscut de aceasta IN SCRIS.
Acum, în virtutea celor de mai sus, într-o tara normala doamna era de mult amendata și s-ar fi discutat serios dacă domiciliul copilului e bine sa mai rămână la ea.
Stimate tătic, preocuparea dumneavoastră trebuie sa rămână copilul nu sicanele unei femei pierdute care de mana cu altcineva nu reușește totuși sa accepte ca ati mers mai departe.
Sunați copilul, înregistrați discuțiile tocmai pentru a dovedi mai târziu inconștiență mamei și axați-va pe relația cu el. Bietul copilaș se afla în casa cu o femeie care pune mai presus o cotaiala decât siguranță lui. Oare cât de iubit sau cât de îngrijit credeți ca este?
Are nevoie de dumneavoastră, sa îl sprijiniți, sa îl cunoașteți și sa îl iubiți. Sunteți singurul părinte care o face. Nu uitati asta. Dumneavoastră, nu mama.
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
When, utilizator
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vizitare minor - pandemie coronavirus AdelaVas88 AdelaVas88 Se poate suspenda programul de vizitare a minorului de către tata in situația actuală de pandemie, in condițiile in care acesta lucrează si ia contact ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa-i dau copilul fostului soț pe starea de urgență? Anonim123ad Anonim123ad Buna ziua, sunt in proces cu fostul soț, el are o hotărâre judecătorească din ianuarie inainte de noul virus covid-19, în care scrie ca are dreptul sa ia ... (vezi toată discuția)
Obligativitate purtare masca in spatii publice inchise misu77 misu77 Buna ziua, Este obligat un copil de 3 ani sa poarte masca intr-un spatiu public inchis,transport in comun etc? Multumesc! (vezi toată discuția)