avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... art.320 cp
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

art.320 cp

Revin cu o problema mai veche si rog pe cei care cunosc sa ma indrume.

Deci am o familie vecini la bloc care asculta zilnic zi-noapte muzica(numai house bum bum) ei stau la parter eu la 2. De 4 ani se intampla astea si toata lumea moare de frica lor asa ca am de gand sa-i linistesc singur.
Am chemat politia de nenumarate ori odata a chemat si vecinii. Politistii au plecat si muzica a continuat. Ultimadata au injurat si politistii. Am purtat nenumarate discutii si cu politistul de proximitate care a facut si el o vizita familiei dar tot degeaba.
Muzica non stop la maxim.
Eu ma gandeam la art 320 CP si de aceea rog expertii sa imi spuna ce sanse am , ce trebuie sa fac , unde trebuie sa merg , ce trebuie sa prezint , etc.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 11 Decembrie 2009
felixtm, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:35, 13 Decembrie 2009
Se poate aplica doar o amenda contraventionala.
Fapta nu constituie infractiune.
Ok. Deci sa inteleg ca este o cu totul alta amenda decat cea data de politie in momentul reclamatiei?!
Daca da unde ar trebuii facuta acea plangere si ce dovezi trebuie aduse.
Va rog mai multe informatii.
Va multumesc pentru raspuns inca odata.
Nu, sanctiunea este aceea aplicata de politie in momentul in care s-a prezentat la fata locului.
Alta sanctiune nu poate fi aplicata intrucat fapta nu constituie infractiunea la care ati facut dvs referire.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bolnav la bloc - muzica la volum maxim fx fx Buna, Doresc sa ma ajutati cu un raspuns , ceva deoarece ma aflu intr-o situatie mai aiurea.... Am 27 de ani locuiesc intr-un bloc la etajul 2. Am un ... (vezi toată discuția)
Vecinul recalcitrant! mishumishu mishumishu Buna dimineata, Locuiesc la bloc, la etajul doi si ne confruntam cu urmatoarea problema: Vecinul de la parter, da muzica foarte tare, in timpul zilei, noptii ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii publice prin producere de larma si zgomot de catre un vecin ana_mih ana_mih Buna seara, De curand am gasit acest forum si m-am bucurat tare mult deoarece de doua luni intampin o problema care se acutizeaza.Un vecin care locuieste ... (vezi toată discuția)