avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... P0t beneficia de concediu prenatal dacă sunt în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

P0t beneficia de concediu prenatal dacă sunt în șomaj tehnic

Bună ziua cu starea de urgență domeniul meu de activitate sa suspendat iar angajatorul ma trecut în șomaj tehnic mai pot beneficia de concediu prenatal ar trebui să intru în prenatal din 13 aprilie și acest somaj afectează concediul pentru cresterea copilului de 2 ani?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:50, 30 Martie 2020
Veti beneficia de concediu de maternitate , pre si postnatal, chiar daca sunteti in somaj tehnic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul a indemnizatiei pentru concediul de maternitate nico978 nico978 buna ziua, sunt insarcinata in 34 de saptamani si ar trebui sa intru in concediu prenatal.sunt in somaj de la data de 01.11.2010.cum mi se calculeaza ... (vezi toată discuția)
Concediu pre si postnatal natysam_11 natysam_11 Buna ziua Sunt in somaj si urmeaza sa nasc,beneficiez de concediu pre si postnatal sau numai de concediu de crestere a copilului? Cum se poate lua ... (vezi toată discuția)