avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Bilete de odihna
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Bilete de odihna

Bună ziua ziua! Am cumpărat în perioada 22-27 iunie bilete de odihna in Mamaia, pt. 2 adulți și 2 copii și am plătit 1700 Ron. În perioada 19-22 iunie am achitat un avans de 80€ în Albena, urmând sa achit pana în 4.06 diferenta pana la 267€. Ce se întâmplă cu biletele, dacă din cauza situației de urgenta în care ne aflăm nu putem merge în concediu. Ni se returneaza banii, se modifica data sejurului sau sunt alte soluții?
Cel mai recent răspuns: Sonica Olivia-Daniela , utilizator 04:25, 31 Martie 2020
aveti contracte, probabil.
Automat nu se va intampla nimic, trebuie sa le cereti.
Pentru Romania, puteti invoca forta majora si sa va cereti banii inapoi. Pentru Bulgaria, e dupa legislatia lor, probabil
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere promisiune vanzare cumpararee dragos32 dragos32 Bună seara ! Va rog mult sa ma ajutați sa găsesc o soluție la următoarea speță. Am încheiat un antecontract ptr a cumpăra un apartament, însă, din ... (vezi toată discuția)
Sanse recuperare avans platit catre agentie de turism MariusBVA MariusBVA Agentia de turism la care am platit avansul pentru un sejur in strainatate (Italia, Franta, Elvetia, Austria) la sfarsitul lunii mai 2020 refuza sa ramburseze ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna CRiciu81 CRiciu81 Lucrez in MAI, iar in acest sistem concediul de odihna pentru anul 2012 s-a planificat prin lunile Noiembrie, Decembrie ale anului 2011( te suna Sefu si in 5 ... (vezi toată discuția)