avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONCEDIU ODIHNA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONCEDIU ODIHNA

Lucrez in MAI, iar in acest sistem concediul de odihna pentru anul 2012 s-a planificat prin lunile Noiembrie, Decembrie ale anului 2011( te suna Sefu si in 5 min. ii spui cand vrei concediu). Atunci neavand nimic planificat am solicitat concediu in luna IUNIE 2012 intrucat este ziua mea de nastere.
In luna februarie 2012 am gasit o oferta pentru a-mi petrece concediul in Bulgaria in perioada 07.06.-11.06.2012. Am achitat costul acestei excursii pentru intreaga familie si conform normelor din M.A.I. am intocmit si raport scris pentru a m-i se acorda concediu in aceasta perioada, intrucat eram planificat in perioada 15-26.06.2012.

La data cand am achizitionat biletele stiam ca in luna Iunie sunt si alegerile( fara a cunoaste data exacta) iar Seful mi-a respins cererea de concediu pe motiv ca SUNT ALEGEREI ATUNCI GASESTE-TI ALTA PERIOADA DE CONCEDIU.
Insa cand se planifica concediile iti spune sa stai linistit , macar perioada sa-i spui cand vrei ca nu e o promlema pentru cateva zile , 1-2 saptamani de decalaj.

Legal ce mai pot face in aceasta situatie? Va rog sa ma ajutati.

Nu pot trimite alt membru al familiei in concediu in locul meu biletele sunt nominale. Pierd o gramada de bani.

Va multumesc

Cel mai recent răspuns: CRiciu81 , utilizator 11:49, 11 Aprilie 2012
Vorbiti cu agentia si poate va pot acorda in perioada in care aveti concediul.

Jandarmeria este structura militarizata si nu se aplica codul muncii.
Lucrez in politie nu jandarmerie. Nu suntrm militari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Referitor demisie dana.iorga dana.iorga buna ziua, va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez .doresc sa demisionez de la actualul loc de munca dar am cumparat deja bilete pentru a pleca in concediul de ... (vezi toată discuția)
Concediu anual silviu1975 silviu1975 buna ziua, Planificarea concediilor s-a facut in luna Iunie 2012 pentru anul in curs. Cererea de concediu (pentru 10 zile consecutive) a fost inaintata ... (vezi toată discuția)
Co de odihna refuzat de angajator madalina_oprea madalina_oprea Buna ziua! La inceputul anului mi-am programat concediu in perioada Pastelui 2 saptamani(programarea colective la niv.unitatii) Mi-am luat bilete pt o ... (vezi toată discuția)