avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Apel

Buna dimineata. Vin cu o intrebare, am castigat in fond in prima instanta. Am facut o actiune in instanta si am castigat cu primaria cu termen de apel pentru ei. Si ei au facut apel si cazu e trimis spre rejudecare. Si cand am facut actiunea am avut si martor care a fost audiat. Si intrebarea mea este de ce ia venit din nou citatie la martor ? Ca in fond a fost audiat
Cel mai recent răspuns: Stefandutu , utilizator 23:35, 1 Aprilie 2020
Motivul citării martorului trebuie să rezulte din cererea de apel a Primăriei; citiţi-o cu atenţie.
Probabil solicită lămuriri suplimentare din partea martorului.
Puteţi verifica articolele de lege invocate în apel pe Portalul legislativ ca să ştiţi ce să întrebaţi avocatul (dacă aveţi) şi ca să înţelegeţi ce vor cei de la Primărie.
Baftă!
Va multumesc. Inca ceva, daca martoru refuza sa se prezinte si nu mai vrea sa faca nici o declaratie, ce se intampla ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitatea prev de art. 177 pct.4 cpp DanyD DanyD Incalcarea prev.art.177 pct.4 Cpp este sanctionata cu vreo nulitate? In concret, daca inculpatul nu mai locuieste la adresa de domiciliu (fapt confirmat de ... (vezi toată discuția)
Martor ContSters206369 ContSters206369 buna --- revin cu o intrebare ---- daca pot sa solicit instantei sa fie citat ca martor in proces . un vecin de parcela . care a vandut o sup de teren ... (vezi toată discuția)
Apel proces raspundere delictuala - daune morale romex romex Mama mea a fost data in judecata de un nepot pe motiv ca l-ar fi jignit . In urma procesului ( fond , martori, inscrisuri ) instanta i-a respins actiunea ... (vezi toată discuția)