avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Administrator societate comerciala
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Administrator societate comerciala

Buna dimineata!
As dori sa stiu daca pentru administratorul unei societati comerciale fara CIM exista vreo facilitate fiscala vizavi de suspendarea activități de comercializare cu amănuntul a produselor în centrele comerciale în care își desfășoară activitatea mai mulți operatori economici,conform Ordonanței militare 2/2020.
In asteptarea raspunsului d-voastra,va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: max9 , utilizator 09:03, 1 Aprilie 2020
Buna ziua,

Daca mandatul administratorului este remunerat, da se poate aplica. Altfel spus, daca prin actul constitutiv al societatii sau prin alte acte aditional s-a convenit plata unei anumite indemnizatii catre administrator, se poate solicita somajul tehnic.

O zi buna,
Av. Jasmine Oancea
Multumesc pentru raspuns!
O zi frumoasa in continuare!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata contract inchiriere in pandemie H.noemi H.noemi Este legala facturarea contravalorii chiriilor pentru spatiile comerciale inchise din cauza ordonantelor? Facturile de chirii si utilitati ai fost emise pe ... (vezi toată discuția)
Ce pot face daca srl-ul meu, la care sunt angajat unic, nu mai are activitate? Milenic Milenic Sunt unicul angajat al srl-ului meu. De la 1 aprilie mi s-a suspendat activitatea la care lucram, prelucrare date pentru o firma americana online. Nu pot gasi ... (vezi toată discuția)
Mai este necesar depunerea capitalului social la banca? EDITH NAGY EDITH NAGY Buna dimineata, mai este necesar depunerea capitalului social la banca inainte de infiintarea firmei? Doamna de la banca a zis ca de 2 ani nu se mai face cont ... (vezi toată discuția)