avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Contestatie pensie in conditiile actuale
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Contestatie pensie in conditiile actuale

Va rog sa imi precizati modalitatea de contestare a deciziei de pensionare, in aceste conditii de criza- Covid19.
Este posibil on line, pe ce site? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ella D , utilizator 16:16, 31 Martie 2020
Contestația la decizia de pensionare o faceți în termenul prevăzut (30 de zile de la comunicare), doar că acel termen este suspendat pe toată durata stării de urgență, urmând ca ulterior să continue să curgă. Contestația, dacă vreți să o trimiteți la instanța competentă, Tribunal, în această perioadă, o puteți trimite prin poștă (scrisoare recomandată cu confirmare de primire( sau prin firmă de curierat. O puteți trimite, în copie scanată, pe adresa de e-mail a instanței de judecată (adresa o găsiți pe portalul instanțelor), apoi să o trimiteți în original, prin poștă sau firma de curierat, ori o depuneți personal.
Va multumesc pentru raspunsul clar si concis.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instanta de judecata mioara54 mioara54 Buna ziua. Am inteles ca toate judecatoriile,tribunalele si curtile de apel au suspendate activetatea,adica judecarea proceselor este suspendata . Pe data de 2 ... (vezi toată discuția)
Cerere chemare în judecata email GabrielFlorian11 GabrielFlorian11 Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o ... (vezi toată discuția)