avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru

Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o achit. Intrebarea este daca dovada achitarii o pot trimite prin posta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 15:54, 17 Octombrie 2018
Desigur, o puteți trimite prin poștă, cu confirmare primire, anexată la o adresă de înaintare în care să nu omiteți să treceți nr de dosar.
Deși teoretic aceasta trebuie remisă în original, practica instanțelor permite și trimiterea unei copiii scanate pe e-mail, din rațiuni de celeritate, dacă în cuprinsul chitanței este consemnat nr de dosar (rezultând că nu poate fi folosită și în alte cauze), urmând să aveți originalul la dvs la primul termen.
copii*

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa timbru TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, maine voi depune o cerere de chemare in judecata in ... shomescu shomescu Buna ziua, Maine voi depune o cerere de chemare in judecata in contencios administrativ a unei primarii cu 3 capete: 1 - anulare certificat de urbanism ... (vezi toată discuția)
Ajutor, contestatie amenda pv tudoracherazvan tudoracherazvan Buna ziua, ajutati-ma va rog cu redactarea unei cereri de depunere la dosar a unei taxe de timbru. Am contestat un pv mi a dat un termen dar nu am achitat taxa ... (vezi toată discuția)