avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... taxa timbru
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

taxa timbru

Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o achit. Intrebarea este daca dovada achitarii o pot trimite prin posta? Multumesc
Cel mai recent răspuns: TudorEmilia , utilizator 20:09, 17 Octombrie 2018
Puteti depune si prin posta chitanta care face dovada achitarii taxei judiciare de timbru, chitanta care trebuie depusa in original.
Pastrati si dvs. o copie.
Depuneti chitanta insotita de o adresa de inaintare, in cazul in care nu va descurcati sa o redactati, sigur gasiti un model pe net.
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru al contestatiei la proces verbal Alexandra Victoria I. Alexandra Victoria I. Buna seara! Am primit o amenda si am decis sa fac contestatie la procesul verbal primit prin posta. Acesta avea CNP-ul gresit, exista martor dar organul de ... (vezi toată discuția)
Repunerea pe rol dupa dezinvestire; reexaminarea catinf catinf Buna ziua, Am depus o actiune de contestatie la executare prin care am cerut anularea incuviintarii executarii silite si desfiintarea dosarului. Am primit o ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru TudorEmilia TudorEmilia Buna ziua! Am depus o plangere la instanta, insa am uita sa achit taxa de timbru. Am primit o notificare prin care sunt obligata ca in termen de 10 zile sa o ... (vezi toată discuția)