avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pontare pe timp de izolare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pontare pe timp de izolare

Unei salariate i-a sosit copilul din Germania pe data de 24 martie. Au intrat in izolare. Cum as putea ponta salariata noastra. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 14:44, 1 Aprilie 2020
Să-i faceți un act adițional la contractul de muncă, prin care să i se schimbe locul de muncă - la domiciliul salariatei sau telemuncă - pe o durată determinată. Puteți să o faceți și pe bază de decizie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model act aditional telemunca aurash29 aurash29 Buna ziua, Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de act aditional de modificare a locului muncii in raport cu noile reglementari privind telemunca? Va sunt ... (vezi toată discuția)
Angajat bolnav PaulaArdelean34 PaulaArdelean34 Buna ziua, Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez cu o angajata care este bolnava si vrem sa o protejam (este reprezentant comercial), am dori sa o ... (vezi toată discuția)
Vor sa-mi schimbe contractul pe perioada determinata torapaun torapaun Buna ziua, urmeaza sa ma intorc la servici din CCC. In timpul concediului mi s-a schimbat angajatorul. Initial mi-au spus ca nu mai am loc in noua ... (vezi toată discuția)