avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua

Ce stiti de cei care au SRL si lucreaza ca administratori, fara sa aiba contract de munca, le da ceva statul pe perioada starii de urgenta?Am un salon de înfrumusețare și este închis de pe 19 de când s-a dat ordinul.
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Hanyy, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua - ajutor de la stat srl activități de înfrumusețare Hanyy Hanyy Am un SRL care are activitate pe el un salon de înfrumusețare după cum știți de pe 19 Martie ne-au închis.Eu și soțul suntem asociați in aceasta ... (vezi toată discuția)
Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
IndemnizaȚie srl---fara angajaȚi mariusvladut78 mariusvladut78 Buna ziua, Am rugămintea să mă ajutați cu o informație. Avem un SRL...care are ca și domeniu de activitate ,,servicii de Infrumusetare,,cod ... (vezi toată discuția)