avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 887 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua - ajutor de la stat SRL activități de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua - ajutor de la stat SRL activități de înfrumusețare

Am un SRL care are activitate pe el un salon de înfrumusețare după cum știți de pe 19 Martie ne-au închis.Eu și soțul suntem asociați in aceasta firma,eu administrator nu avem CMI nici unul asta era singura sursa de venit..Ne da statul și noua ceva?
Cel mai recent răspuns: mariusvladut78 , utilizator 08:36, 7 Aprilie 2020
Buna ziua,

Si noi suntem în aceeași situație....dar deocamdată nu primim nici un sprijin.
Am înțeles că se lucrează la ceva ordonanță care să acopere si chestia asta.

E de urmărit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Hanyy Hanyy Ce stiti de cei care au SRL si lucreaza ca administratori, fara sa aiba contract de munca, le da ceva statul pe perioada starii de urgenta?Am un salon de ... (vezi toată discuția)
IndemnizaȚie srl---fara angajaȚi mariusvladut78 mariusvladut78 Buna ziua, Am rugămintea să mă ajutați cu o informație. Avem un SRL...care are ca și domeniu de activitate ,,servicii de Infrumusetare,,cod ... (vezi toată discuția)