avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Suspendare activitate somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Suspendare activitate somaj tehnic

Buna ziua! Am o societate cu obiect de activitate cazare .Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Pentru a putea beneficia de prevederile ordonantei cu somajul tehnic, este obligatoriu sa fie trimisi toti angajatii in somaj tehnic sau pot suspenda contractele doar pentru o parte dintre ei, care vor beneficia, iar altii pot continua activitatea ?
Cel mai recent răspuns: George 88 , utilizator 20:14, 31 Martie 2020
Puteti suspenda contractele doar pentru o parte dintre angajati, iar alti salariati isi pot continua activitatea .
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic simina2006 simina2006 -Va rog sa-mi spuneti care sunt obligatiile angajatorului inainte de suspenda temporar activitatea salariatilor sai(somaj tehnic)? Ce documentatie tb ... (vezi toată discuția)
Oug 4 din 2010 stromelectro stromelectro Referitor la aceasta ordonanta intrebarea mea este daca un angajator are 80 de salariati si suspenda contractele de munca doar la 20 de salariati pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ana-cristina 11 ana-cristina 11 Buna seara.Sociatatea la care lucrez a decis sa trimita in somaj tehnic o parte din angajati.Am fost anuntati cu 2 zile inainte de data la care se incepe ... (vezi toată discuția)