avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA OBTINE INDEMNIZATIE IN ORICE CONDITII?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA OBTINE INDEMNIZATIE IN ORICE CONDITII?

PFA poate cere indemnizatia in perioada starii de urgenta chiar daca nu a contribuit la plata CAS si CASS, platind doar impozitul pe venit? Activitatea a fost intrerupta in momentul in care s-au inchis scolile, avand ca obiect de activitatea prestarea de servicii in invatamant.
Aceasta indemnizatie (daca se obtine) se completeaza in declaratia unica si se impoziteaza ca venit?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:14, 1 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, nu e conditionata de plata contributiilor. Se trimite prin email declaratia pe propria raspundere, buletinul scanat si scanarea dupa extrasul de cont sau alta dovada de la banca in care sa apara numarul contului valabil al pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare somaj tehnic pfa,ii,if mafteicsmn mafteicsmn Buna ziua, Intrebarea mea este : PFA, II, IF primesc banii in contul personal sau trebuie cont de PFA ? (vezi toată discuția)
Care este impozitul pe venit pentru pfa? Andrei ramana Andrei ramana Am înființat decurgând un pfa cu codul caen 9001(activități de interpretare artistica).... Și as vrea sa știu care sunt următori pași de urmat cu ... (vezi toată discuția)
Care sunt obligațiile fiscale ale unei pfa dacă o societate incheie cu aceasta un contract de colaborare/prestări servicii? Aliona M. Aliona M. Bună ziua, Am un PFA în domeniul traducerilor. Vă rog sa mă informați cum se procedează în cazul unui contract de prestări servicii/contract cu normă ... (vezi toată discuția)