avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1019 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Incasare somaj tehnic PFA,II,IF
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Incasare somaj tehnic PFA,II,IF

Buna ziua,

Intrebarea mea este : PFA, II, IF primesc banii in contul personal sau trebuie cont de PFA ?
Cel mai recent răspuns: mafteicsmn , utilizator 13:07, 1 Aprilie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie cont de PFA. Se trimite prin email declaratia pe propria raspundere, buletinul scanat si scanarea dupa extrasul de cont sau alta dovada de la banca in care sa apara numarul contului valabil al pfa.

george-neagu a scris:

Trebuie cont de PFA. Se trimite prin email declaratia pe propria raspundere, buletinul scanat si scanarea dupa extrasul de cont sau alta dovada de la banca in care sa apara numarul contului valabil al pfa.

Și pentru PFA care nu au cont separat de cel personal ? Trebuie facut cont ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa obtine indemnizatie in orice conditii? Benafflek Benafflek PFA poate cere indemnizatia in perioada starii de urgenta chiar daca nu a contribuit la plata CAS si CASS, platind doar impozitul pe venit? Activitatea a fost ... (vezi toată discuția)
Oferta de munca reală sau înșelătorie? Emiliana98 Emiliana98 Întrebarea mea este: cum îmi pot da seama dacă o oferta de muncă online este reală sau este doar o înșelătorie? Recent am primit un mail de la un ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie - pfa curierat kovacskristof200 kovacskristof200 Buna, Daca am un pfa pe curierat si am fost activ inainte de starea de urgenta, iar incepand de 15 martie nu am iesit deloc, beneficiez de indemnizatie? ... (vezi toată discuția)