avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Beneficiez de indemnizatie - PFA curierat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Beneficiez de indemnizatie - PFA curierat

Buna,

Daca am un pfa pe curierat si am fost activ inainte de starea de urgenta, iar incepand de 15 martie nu am iesit deloc, beneficiez de indemnizatie?
Am folosit cont personal, dar am vazut ca trebe obligatoriu cont PFA, ii ok sa imi deschid acum cont PFA?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:37, 3 Aprilie 2020
Da. Deschideti contul pe pfa si trimiteti online declaratia semnata si scanata si scanarile dupa buletin si hartia de la banca cu numarul contului bancar valabil pe pfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa obtine indemnizatie in orice conditii? Benafflek Benafflek PFA poate cere indemnizatia in perioada starii de urgenta chiar daca nu a contribuit la plata CAS si CASS, platind doar impozitul pe venit? Activitatea a fost ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri pfa-magazin online ghita3001 ghita3001 Buna ziua, Am urmatoarele nelamuriri legate de PFA-ul pe care il detin: 1.Am inteles ca pentru un magazin online ca PFA impozitata in sistem real am nevoie ... (vezi toată discuția)
Cont bancar dedicat pfa Daniel Manciu Daniel Manciu Ma intereseaza daca fiind PFA trebuie sa deschid /folosesc pentru activitatile bancare un cont bancar dedicat, avand ca titular PFA-ul sau pot ... (vezi toată discuția)