avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate livrare la domiciliu
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

livrare la domiciliu

suntem producator de flori. in ce forma putem livra florile la domiciliul clientului? Trebuie ceva de autorizatie sau cu propria raspundere putem facem asta ?
Cel mai recent răspuns: jurist2020 , utilizator 11:53, 2 Aprilie 2020
Ar trebui să depuneți la Registrul comerțului Declarația nr.3 de completare/modificare a Declarației inițială pe proprie răspundere privind îndeplinirea condițiilor de funcționare (SSM/PSI/Mediu/DSP/ITM), în care să precizați că vă desfășurați activitatea și în afara sediilor, precum și alte tipuri de activități (vedeți ce activități se regăsesc în Actul constitutiv și care sunt autorizate a fi desfășurate la sediul firmei sau la puncte de lucru).
numai i ca suntem doar producator cu certificat de producator, nu suntem firma
Atunci puteți să livrați în baza acelui certificat, atâta vreme cât producătorii vor avea acces ca să-și vândă produsele în piețe. Dacă vor exista interdicții - carantină în unele localități - atunci nu veți putea să le predați personal sau prin angajați, ci le veți livra prin firme de curierat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare? Iici Iici Bună ziua. Aveam de primit un colet si trebuia sa semnez un contract, eu fiind în carantină. Curierul a refuzat să livreze pe motivul că sunt in ... (vezi toată discuția)
Autorizatii spatiu depozitare haine, comert electronic mirela7282 mirela7282 buna ziua, ce autorizatii sunt necesare unui spatiu de depozitare, folosit doar ca si punct de livrare imbracaminte de catre curier - afacere comert ... (vezi toată discuția)
Autorizare sala kinetoterapie suciudoina suciudoina Eu am o sala de kinetoterapie,cu 3 angajati si are codul CAEN 8690.Ce autorizatii si avize trebuie sa am obligatoriu si daca pot eu sa fac protectia muncii si ... (vezi toată discuția)