avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... stergere biroul de credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

stergere biroul de credit

buna tuturor
am si eu o problema cu bancpost
am avut un credit pe care am stiut ca este achitat. am vrut sa contractez un alt credit la brd si am aflat cu stupoare ca am fost introdusa in biroul de credit pe motiv ca ultima rata in 2007 a fost achitata cu 7 lei mai putin dar nu am fost anuntata ca exista aceasta diferenta si mai mult decat atat nu am fost anuntata ca voi fi raportata la biroul de credit. stiu ca trebuia sa fiu notificata cu 15 zile anterior raportarii nu s-a intmplat in niciun fel sa fiu anuntata. am facut ulterior un memoriu catre bancpost si ceide acolo practic mi-au spus ca nu vor efectua nicio stergere de la biroul de credit pana nu voi aplica la ei pt creditul pe care doream sa il obtin de la o alta banca. mi se pare o aberatie m-am hotarat sa ma adresez ANPC nu stiu cate sanse am sa pot castiga mai ales ca nu a fost dn culpa mea.astept parerile si sfaturile dvs
cu stima
multumesc:(
Cel mai recent răspuns: MARGARETA STANCIU , Avocat 21:52, 11 Decembrie 2009
Depuneti o cerere de sterge la biroul de credit.Suma este mica si va vor sterge .A patit-o si cumnatul meu , pt o suma similara si a m rezolvat-o prin depunerea unei cereri la biroul de credite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accidental in biroul de credit Vigilante Vigilante Buna ziua, In 2005 am facut in credit la banca Unicredit de vreo 1500 de euro. Am paltit ratele lunar la timp intotdeauna far intarzieri. In 2006, am ... (vezi toată discuția)
Coplatitor la brd, refuz acordare card credit viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 Am indeplinit formalitamile pentru a deschide un card de credit Wizzair la Bancpost si am fost instiintat ca nu mi se poate acorda urmare a consultarii ... (vezi toată discuția)
Raportat abuziv la biroul de credite valeantudor valeantudor Buna ziua. Am patit o chestie interesanta ... am vrut acum o saptamana sa imi fac un card de cumparaturi si am fost refuzat pe motiv ca sunt raportat la Biroul ... (vezi toată discuția)