avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Fara activitate din cauza covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Fara activitate din cauza covid

Un srl fara angajati, cu activitate de închiriere aparatura audio pentru evenimente este ajutat de stat avand in vedere ca nu mai sunt permise evenimntele, deci firma nu mai are venit?
Cel mai recent răspuns: Camish , utilizator 22:59, 7 Aprilie 2020
Ok, multumesc pentru efort! O zi buna!

Camish a scris:

Mai clar, ma refeream la bani domnule Trandafir,bani in cont, ca sa putem supravietui pe toata perioada aceasta. Informatia dumneavoastra se refera la amanarea platilor, iar pe mine asta nu ma ajuta cu nimic.Multumesc!

trandafir2 a scris:

Pai ce v-am spus este financiar, nu de alta natura.



Ca sa primiti indemnizatie pentru somaj tehnic trebuie sa fiti salariat sau alt profesionist, astfel cum sunt reglementați de Codul civil. O firma fara salariati nu are cum sa primeasca indemnizatii pentru salariati, pentru ca nu are salariati. Firma poate sa primeasca doar ce v-am scris mai sus, amanari la plată pentru serviciile de utilități. Pentru ajutoare sociale ca persoane fizice, daca va incadrati in conditii, va adresati primariei, ca si pana acum. Exista primarii, care acorda ajutoare, in baza unor hotarari locale, dupa caz. Insa parerea mea esta ca nu trebuie sa va puneti sperante prea mai in asta. Bafta!
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat situații de urgenta raulserj raulserj Certificatul de situatie de urgenta mai e necesar pentru amanare plati furnizori (vezi toată discuția)
Mai plătim chiria? KLM4 KLM4 In situatia in care ne aflam,stare de urgență, daca stam cu chirie, mai plătim chiria la proprietar? Ce prevede legea aici? Multumesc. (vezi toată discuția)
Suspendare plata chirie amaliaschintee amaliaschintee Avand in vedere ca am o societate cu activitate suspendata in aceasta perioada (salon de frumusete), ce pot face sa imi suspend legal plata chiriei in aceasta ... (vezi toată discuția)