avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... somaj tehnic
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

somaj tehnic

Intreprindere Individuala ,comert ambulant ,cod caen 4781,pensie boala cu drept de munca 4 ore. Am incetat activitatea in data de 12/03/2020. Va rog sa-mi spuneti daca pot beneficia de somaj tehnic?
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 16:03, 2 Aprilie 2020
Decretul prezidențial de instituire a stării de urgență a fost semnat pe 16.03, dvs. ați încetat activitatea în 12.03.
Dacă ați notificat Registrul Comerțului/ANAF în acest sens, nu aveți cum să cereți indemnizația pentru II.
Doar am incetat sa mai ies la vanzare . Nu am depus nicaieri nici o declaratie in acest sens.
Atunci puteți depune documentele necesare.
Aveți informații și modelele de documente necesare aici:
[ link extern ] /
V-aș recomanda, totuși, să mai așteptați cu depunerea pentru că ministrul muncii a anunțat modificări în zilele următoare. Se pare că se va lua în considerare și dacă persoanele care cer indemnizația au și alte venituri, iar dvs. ați spus că sunteți pensionată pe caz de boală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic in conditiile oug 30 din 2020 covid 19 gabosu gabosu Dezvolt intrebarea anterioară. Un salariat cu timp partial care este și pensionar poate beneficia de somaj tehnic decontat de stat în condițiile OUG 30 ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic intreprindere individuala fara angajati Dl_Sandu Dl_Sandu Sunt titular intreprindere individuala activitate comert in magazin , dar si activitate online web design. In perioada starii de urgenta am intrerupt total ... (vezi toată discuția)
Nefiscalizare casa de marcat la punctul de lucru otto2007 otto2007 Buna seara, am o intreprindere individuala, cod caen valabil pt comert ambulant, am deschis un punct de lucru sezonier intr-un chiosc pe 3 luni, lucrez cu 2 ... (vezi toată discuția)