Este incredibil ca, judecătorii nu dispun ca grefierii sa sune avocații si sa ii anunțe ora ședinței de judecată.
Ma intreb daca judecătorii nu stiu ca nu este recomandat sa fie adunată multă lume.Este oare atat de greu sa dispui sa fie sunați avocații?
Stie cineva daca sunt si judecători la curte care să dispună asa ceva sau este o practică unitară de tristă aplicare?
Concret, daca ei au ora 9 de incepere a tuturor ședințelor de judecata si vin toti avocații la ora 9 si ședința pe caz este la ora 12 este ceva contra ordonanței militare.
Ce fac avocații timp de 3 ore?
Stau acolo grămadă...ceea ce contravine recomandărilor guvernului...
Sa umble pe strada aiurea 3 ore contravine recomandărilor ordonanței militare.
Tot la.fel.si cu inculpații aflați in stare de libertate dar care au termene de judecata.
Este incredibil asa ceva.
Nici nu au luat măsuri sa se puna geamuri de protecție intre boxa acuzațiilor si sala de judecata ceea ce iarăși ma surprinde.complet.Mentionez faptul ca, avocații nu sunt dotati cu viziere ci doar cu mănuși si măști chirurgicale.
Mai sunt încă în protest ca nu mai stiu.
Stie cineva?
Zilele trecute au fost inculpați în boxă.Era plină boxa acuzaților.
Astăzi am.fost singur în sala.
Astăzi a fost o videoconferinta cu inculpat din penitenciar înaintea mea.Era o extradare.Azi au făcut aparatura video în sala unde am.fost eu.
Nu stiu insa care e situatia in celelalte săli ca era lume multă si nu m-am apropiat.