avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea De lege ferenda, pentru alegerile urmatoare-sistem ...
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

De lege ferenda, pentru alegerile urmatoare-sistem calculatoare

Consider ca, de lege ferenda se impune implementarea unuisistem de calculatoare conectate prin satelit sa zicem intrucat s-a r evita situatia actuala cu presupuse fraude.
In acest fel s-ar putea preveni orice acuze nefondate si afectarea imaginii externe a Romaniei.

Exista vreun impediment constitutional de a se proceda asa?
Eu zic ca nu.
Este singura varianta viabila deoarece daca se va continua asa cum este astazi nu va fi deloc bine pentru tara.
Vedeti ca si sectiunea CEDO mai este ceva scris.
Sunt de acord cu faptul ca trebuie implementat un sistem digital ca la evrei! Votarea pe baza de amprenta digitala , scanata automat si salvata in sistem. Daca mergi la alta sectie de votare esti terminat! Te aresteaza pe loc!
Cred ca mai avem inca 100 de ani de progres ca sa recuperam handicapul moral pe care il avem! Fiindca la noi este vorba de moralitate , comportament si tipologie umana , nicidecum de tehnologie sau tehnica!B-)
Ideal ar fi pe baza de amprenta, dar nu este posibil.Nuputem avea asemenea pretentii in clipa de fata.
Ma refeream la verificarea centralizata a votantilor prin retea internet de calculatoare.Asa ceva este posibil, doar sa existe vointa politica pentru asa ceva.
Vizam evitarea scandalurilor legate de faptulca unelepersoane au votat de mai multe ori.S-ar evita aceasta situatie pe care eu o consider primitiva si abuziva.
Trebuie eliminata aceasta posibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fise post Karmin Karmin Rugaminte: daca ma poate ajuta cineva cu fisa post pentru economist si pentru tehnician service as fi recunoscatoare. Multumiri anticipate ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea programului de vizita mire9 mire9 Buna seara . Va rog sa-mi spune-ti unde sa ma adresez in cazul in care fostul meu sot nu respecta programul de vizitare al copilului minor pe care il avem , in ... (vezi toată discuția)