avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Firmele S RL.nu primesc ajutor din partea statului
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Firmele S RL.nu primesc ajutor din partea statului

Buna ziua,am o firma SRL,salon cosmetica,inchis din cauza pandemie i,nu am angajati,lucrez doar eu.
De ce srl urile nu primesc ajutor din partea statului?
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 17:44, 3 Aprilie 2020
Nu stiu de ce s-a decis asa, dar aceasta este realitatea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ii, if, pfa, ajutor indemnizație only4mobile only4mobile Suntem o I.F. (Întreprindere Familială) alcătuită din 2 membri soț și soție. Soția lucrează în paralel la firma PEPCO, de unde a fost dată în ... (vezi toată discuția)
Intrebare eligibilitate proiect ionnmadalin ionnmadalin Buna Ziua, cer ajutorul dumneavoastra pentru eligibilitatea a 2 proiecte si anume: 1) Salon Cozmetica - in Bucuresti 2) Pensiune agroturistica Buzau Care ... (vezi toată discuția)
Pfa salon de infrumusetare - cosmeticiana trebuie sa infiinteze p.f.a. cu sediul la domiciliu sau la salon? MaxineA MaxineA Buna ziua. Am amenajat apartamentul propriu ca salon de infrumusetare cu o camera pentru coafura, una pentru manichiura si una pentru cosmetica. Eu voi lucra ... (vezi toată discuția)