avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 487 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat?
Discuție deschisă în Executare silită

pot sa vand un imobil sechestrat si ipotecat?

Am instrituit sechestru asigurator prin intermediul instantei asupra unui imobil. Ulterior un imprumut a fost garantat cu acest imobil si a fost ipotecat. Cartea funciara a inscris si sechestrul asigurator si ipoteca. Acum ipotecarul vrea sa vanda imobilul . Ce pot face eu ? La cererea mea a fost instituit sechestrul asigurator asupra bunului respectiv?
Se poate vinde bunul si daca da, in ce conditii?
Va rog sa-mi raspundeti cat mai repede pentru ca luni trebuie sa ma intalnesc cu ipotecarul si traiesc doar dintr-o pensie de handicap si nu-mi pot permite un avocat.
Cel mai recent răspuns: ContSters63637 , utilizator 18:07, 15 Decembrie 2009
Si in cazul sechestrului dvs si in cazul ipotecii, creantele dvs si ale creditorului ipotecar ar trebui sa fie indestulate...din vanzare..Desigur, daca facem abstractie de piata imobiliara care a scazut. Cu atat mai mult cu cat ipoteca a fost transcrisa ulterior sechestrului.. (presupun ca aveti o creanta care impreuna cu creanta ipotecara sunt sub valoarea imobilului -de fapt asa ar trebui sa fie, legal vorbind)........

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ipoteca imobil+ sechestru asigurator imobil ektcib ektcib buna ziua, am un contract de executie lucrari care este garantat cu un contract de ipoteca de \"grad I, precum si interdictia de instrainare, grevare si ... (vezi toată discuția)
Actualizarea sumei de plata prin executare sammy44 sammy44 este un sechestru asigurator in favoarea unei societati comerciale , suma datorata provenind din activitate de comert , cecuri neacoperite , executarea este ... (vezi toată discuția)
Reclamatie administrativa irinastnciu irinastnciu Un birou executor judecatoresc face la adresa institutiei noastre o reclamatie administrativa prin care dispune instituirea interdictiei de vanzare pt un ... (vezi toată discuția)