avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Bună ziua!
Sunt o mămica casnica, recăsătorit.
Am divorțat legal de primul sot în noiembrie 2017.
Copilul mi-a fost încredințat exclusiv mie.
El trebuia sa plătească pensie de întreținere 25 %din veniturile lunare nete realizate, dar nu mai puțin de 25 %din salariu minim pe economie.
Evident el nu a plătit nimic.
Am vorbit cu un avocat și la contactat acum mai bine de o luna. El a zis ca vrea sa plătească dar nu are de unde. Ce pot face, cum se depune o plângere penala, o fac de acasă o scriu la politie?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:55, 4 Aprilie 2020
Mulțumesc mult pentru ajutor!
Soluția cea mai simplă și rapidă este executarea silită. Așadar, mergeți la un executor judecătoresc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare Danydany81 Danydany81 Buna ziua,am si eu o problema ,am divortat de primul sot acum 5 ani de zile,pensia alimentara s a stabilit la 99 ron pentru ca nu avea servici si asa a si ... (vezi toată discuția)
Plangere penala alina_konya alina_konya Va rog sa-mi spuneti de ce acte sunt nevoie inafara de plangerea penala care am inteles ca se depune la tribunal deoarece am de recuperat pensia alimentara pe ... (vezi toată discuția)
Plângere penală Enache Ana Enache Ana Am depus o plângere penală pentru neplata pensiei alimentare in cat timp se primeste răspuns? (vezi toată discuția)