Am facut asistenta persoanelor varstnice (parinti) intr-o localitate dintr-un alt judet decat unde am domiciliul. Dacă merg acasa la domiciliu, ce trebuie sa scriu in declaratia pe proprie raspundere ca sa nu fiu amendat? Cum trebuie completat corect declaratia pe proprie raspundere? Fiindca nu se afla printre motive enumerate motívul " deplasare la domiciliu" .
Eu nu stiu exact ce trebuie scris, pentru ca nimeni nu stie ce trebuie scris in situatii de acest gen, iar ce veti scrie dvs o faceti pe barba dvs si daca primiti amenda sunteti direct raspunzator.
Eu va spun ce as face eu, in locul meu:
- pe formularul tip, bifez la pct 4
- pe formularul tip, la locul deplasarii scriu "de la - adresa parintilor - catre adresa de domiciliu"
- pe versoul declaratiei tip, scriu/completez declaratia de mana, explicit situatia, "declar ca ..., in data de ...m-am deplasat la ..., si azi ..., ma intorc acasa, la adresa
Alexandru
Bebycsb
Buna ziua. Ieri in jurul orei 20 ma intorceam de la un magazin alimentar si m am oprit in piata agroalimentara pt a mi lua apa dela fantana arteziana si intre ... (vezi toată discuția)