avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Completare declaratie pe proprie raspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Completare declaratie pe proprie raspundere

Am facut asistenta persoanelor varstnice (parinti) intr-o localitate dintr-un alt judet decat unde am domiciliul. Dacă merg acasa la domiciliu, ce trebuie sa scriu in declaratia pe proprie raspundere ca sa nu fiu amendat? Cum trebuie completat corect declaratia pe proprie raspundere? Fiindca nu se afla printre motive enumerate motívul " deplasare la domiciliu" .
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Aprilie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:11, 4 Aprilie 2020
Eu nu stiu exact ce trebuie scris, pentru ca nimeni nu stie ce trebuie scris in situatii de acest gen, iar ce veti scrie dvs o faceti pe barba dvs si daca primiti amenda sunteti direct raspunzator.

Eu va spun ce as face eu, in locul meu:
- pe formularul tip, bifez la pct 4
- pe formularul tip, la locul deplasarii scriu "de la - adresa parintilor - catre adresa de domiciliu"
- pe versoul declaratiei tip, scriu/completez declaratia de mana, explicit situatia, "declar ca ..., in data de ...m-am deplasat la ..., si azi ..., ma intorc acasa, la adresa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuita diferita de domicilui Alex.duu Alex.duu Buna ziua, Eu locuiesc impreuna cu sotia la socrii intr-o alta localitate fata de cea de domiciliu din buletin. Daca vreu sa ma deplasez de unde locuiesc in ... (vezi toată discuția)
Declaratie proprie raspundere andreea060 andreea060 Buna ziua! Locuiesc in Sibiu si as dori sa calatoresc pana in Cluj Napoca, la prietenul meu care are piciorul rupt si nu mai poate sa se deplaseze in afara ... (vezi toată discuția)
Transport membru de familie la muncă MCCjr MCCjr buna seara In cazul in care trebuie sa imi duc soția cu masina la munca,ce trebuie sa bifez,specific pe declaratia pe propria răspundere pentru a fi in ... (vezi toată discuția)