avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Legislatia muncii si probleme ... Naveta angajatului
Discuție deschisă în Legislatia muncii si probleme conexe

Naveta angajatului

Am lucrat la o firma la care am avut contract dar eu nu am semnat nimic si nici nu mi s a dat vreun exemplar al acelui contract. Faceam naveta cu masina personala si nu mi se deconta nimic. Venind la munca intr o dimineata am avut accident cu masina. Intrebarea mea este. . Forma trebuoa sa ma despagubeasca cumva sau sa plateasca vreun procent la reparatia masinii?

Alte discuții în legătură

Accident de munca - eveniment rutier produs in urma deplasarii cu masina personala cristian_frahler cristian_frahler Buna ziua. Acum aproximativ 3 luni am avut un eveniment neplacut si anume: Am fost trimis la o lucrare impreuna cu doi colegi de la Brasov la Constanta. Am ... (vezi toată discuția)
Masina de serviciu avariata dors dors Buna ziua, am urmatoarea situatie: intr-o cursa efectuata cu masina de serviciu, trimis de administratorul societatii (verbal, nu exista foaie parcurs sau PV ... (vezi toată discuția)
Decontare cheltuieli cu naveta belakompot belakompot Buna ziua, Am doi colegi care fac naveta intre orasele A si B (firma noastra isi are sediul in orasul A; distanta dintre cele doua orase este de aprox. 30 ... (vezi toată discuția)