avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Diminuare salar si program munca in sarcina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Diminuare salar si program munca in sarcina

Buna ziua, sunt însărcinată in 23 sapt, am anuntat angajatorul in scris din sapt 7. Sunt angajata ca secretara 8 ore salar minim pe ec. Angajatorul doreste diminuarea salariului si a programului de lucru cu timp fracționat 4 ore o zi 4 ore alta zi si salariu minim pentru programul de 2 ore pe motiv ca nu mai doreste sa plateasca ata la stat in aceasta perioada. As fi vrut sa stiu cum ma afecteaza pe mine acest lucru la calculul indemnizatiei sau daca refuz semnarea actului aditional si imi iau concediu medical il mai piate modifica, mentionez ca incasarile nu i au scazut iar ca angajati suntem 2 persoane. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:42, 5 Aprilie 2020
Va afecteza numai la stabilirea cuantumului indemnizatiei ... Daca nu semnati acel act aditional, atunci nu vi se va modifica c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajata insarcinata cu probleme cu angajatorul Andreea2015 Andreea2015 Buna ziua, Sunt insarcinata in 16 saptamani si am probleme cu angajatorul.Lucrez intr-un post de conducere si tocmai am fost informata ca voi fi retrogradata ... (vezi toată discuția)
Diminuare salariu dupa intoarcerea din concediu de crestere copil marif marif La intoarcerea din CIC postul a fost desfintat, dar s-a facut o alta propunere. Postul propus este sub cel avut initial, deci si salariul de incadrare este ... (vezi toată discuția)
Contract cu timp partial cris2279 cris2279 Trebuie sa modific un contract cu norma intreaga intr-un contract cu norma partiala 4 ore/zi, 20 ore/sapt, dar repartizat ingegal: L=6 ore, Ma=8 ore si Mi=6 ... (vezi toată discuția)