avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Linie de credit /executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Linie de credit /executare silita

Bună ziua.
Părinți mei au un srl,pe aceasta firma sa-a facut o linie de credit în care au girat cu apartamentul.
Între timp firma au trecut-o pe numele fratelui meu care la rândul lui are un apartament ne griat, precizez ca în apartamentul girat locuiesc părinții mei amândoi au boli cronice, s-a primit o înștiințare de executare silita.
Întrebare mea este.
Cum putem salva imobilul locuit de părinții mei.
Va mulțumesc.
Cu stima!
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:56, 5 Aprilie 2020
Puteți evita executarea imobiliară, plătind în bani creditul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorie banca cristinabaciu cristinabaciu Buna ziua, fratele meu a ramas cu o datorie la banca, el momentat e detinut in penitenciar pentru multi ani si nu-si poate achita aceasta datorie, dar familia ... (vezi toată discuția)
Linie de credit alynabica alynabica in cazul in care o firma are o linie de credit girata de administrator, de sotia acestuia si de matusa administratorului cu un apartament ce se intampla daca ... (vezi toată discuția)
Executare girant pf pentru srl ContSters96141 ContSters96141 Parintii mei au pus gaj acum 2 ani apartamentul lor (pentru 1 an) pentru un credit luat de o firma SRL (nu e a lor era a fratelui). In 2008 cand a ajuns la ... (vezi toată discuția)