avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Prelungirea dovezilor înlocuitoare cu drept de ciculație

Buna Seara , am citit pe pagina Ministerului Public o postare precum numai este necesar sa facem cerere de prelungire a dovezii de circulatie catre domnii procurori .
,,Din oficiu, procurorii vor emite odronanțe de prelugire a acelor dovezi pentru care anterior a fost dispus o ordonanță"
,,Ordonanțele de prelungire vor fi transmise pentru operare la unitățile de poliție competente, fără a mai fi necesară consemnarea pe dovadă a prelungirii în această situație excepțională"

Eu personal am trimis luna trecută prin mail cererea tip și poze cu dovada , buletin .

De data asta cum procedăm , mai este necesar sa trimitem cererea prin mail sau vor trimite automat catre unitatile de politie ?

Multumesc !
Ultima modificare: Luni, 6 Aprilie 2020
arxo, utilizator
Bună ziua,
Vor trimite din oficiu, ați văzut că e subliniat asta în comunicat. Nu trebuie să faceți nimic.
Dar la Brigada Rutieră mai este necesar să mergem pentru a trece data de valabilitate ?
Dar la Brigada Rutieră mai este necesar să mergem pentru a trece data de valabilitate pe dovadă ?
Dovada cu drept de circulatie este prelungita in mod automat, fara a fi necesara o cerere, in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada circulație stare de urgentă AlexHrt AlexHrt Bună ziua! Dețin o dovada de circulație pe care o reînnoiesc la 30 de zile la parchet. Având în vedere starea de urgență, am aflat ca pe perioada ... (vezi toată discuția)
dovada inlocuitoare va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima ... Dede1986 Dede1986 Va salut! În urma unui nefericit accident rutier cu victima , mi s a reținut permisul și eliberat o dovada inlocuitoare cu drept de circulatie valabila 15 ... (vezi toată discuția)
Retinere permis zmv1 zmv1 buna seara, de curand am fost implicata intr un accident rutier,soldat cu victime(trecere prin loc nepremis a unei persoane),mi a fost retinut permisul cu ... (vezi toată discuția)