avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Declarație pe propria răspundere
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Declarație pe propria răspundere

Locuiesc in Arad și doresc sa cumpăr o mașină second-hand din Timișoara, doresc sa nu mai beneficiez de transport în comun...., și pentru a merge la medic, am soția gravida, vreau sa întreb, ce bifez in declarația pe propria răspundere, pentru a nu fi amendat, daca exista ... mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 06:29, 6 Aprilie 2020
Bifați 4.motive justificate, ce scrie după
precum îngrijirea/ însoțirea unui minor/copilului, asistența persoanelor vârstnice, bolnave sau cu dizabilități ori deces al unui membru de familie

e cu titlu de exemplu.
Vă duceți la cineva anume, ați găsit mașina? E important să precizați traseul exact pe care vă veți deplasa și să nu vă abateți de la el.

Sunt de părere că motivele pe care le-ați spus sunt justificate. Să faceți poze sau fotocopii unui document medical din care reiese că soția e gravidă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație propria răspundere ..sorin, ..sorin, Locuiesc în orașul Arad, doresc sa cumpăr o mașină second-hand din Timișoara, ce trebuie sa bifez in declarația pe propria răspundere?? Am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Ordonanta militara EugenPurdea EugenPurdea Buna ziua. Pana acum ii duceam pe parintii mei la serviciu dimineata si ii aduceam seara. In condtiile in care a intrat ordonanta militara in vigoare, eu fiind ... (vezi toată discuția)
Transport membru de familie la muncă MCCjr MCCjr buna seara In cazul in care trebuie sa imi duc soția cu masina la munca,ce trebuie sa bifez,specific pe declaratia pe propria răspundere pentru a fi in ... (vezi toată discuția)