avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Declarație propria răspundere
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Declarație propria răspundere

Locuiesc în orașul Arad, doresc sa cumpăr o mașină second-hand din Timișoara, ce trebuie sa bifez in declarația pe propria răspundere??
Am nevoie de mașină pentru a mă feri de covid, distanțare socială, pentru a nu mai folosi transportul in comun,( Arad) mers la serviciu și pentru a conduce soția care e gravida la medic; analize(Arad)
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:39, 8 Aprilie 2020
in contexul actual cumparati-va o masina din Arad. nu puteti justifica acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație pe propria răspundere ..sorin, ..sorin, Locuiesc in Arad și doresc sa cumpăr o mașină second-hand din Timișoara, doresc sa nu mai beneficiez de transport în comun...., și pentru a merge la ... (vezi toată discuția)
Pretentii daune DraghiciIulian DraghiciIulian In 30.03.2015 autoturismul pe care il conduceam a fost lovit din spate de un alt vehicul .In urma cercetarilor a reiesit clar vina celui care a lovit .In urma ... (vezi toată discuția)
Transport membru de familie la muncă MCCjr MCCjr buna seara In cazul in care trebuie sa imi duc soția cu masina la munca,ce trebuie sa bifez,specific pe declaratia pe propria răspundere pentru a fi in ... (vezi toată discuția)