avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Program vizitare minor dupa divort in timpul starii de ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Program vizitare minor dupa divort in timpul starii de urgenta

Va rog sa imi spuneti daca se pot suspenda vizitele la tata in contextul starii de urgenta, daca acesta locuiesti in alt judet.
Cel mai recent răspuns: Magdalena Tătaru , Avocat 13:04, 7 Aprilie 2020
Părintele care exercită autoritatea părintească, va lua deciziile în privință protejării strării de sănătate a copilului.
Dacă ambii părinți exercită autoritatea părintească ideală ar fi buna înțelegere!
Dacă aceasta nu există, obstrucționarea dreprului la vizitarea copilului ar putea fi justificată de intervenirea stării de urgență precum și de rațiuni legate de protecția sănătății copilului.
Recomandăm însă prudență și înțelepciune în luarea unei astfel de decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Domiciliu minor ContSters205298 ContSters205298 Hotararea Instantei: Autoritatea parinteasca asupra minorului se exercita in comun de ambii parinti,domiciliul minorului la mama (oras). Intrebare: Tatal ... (vezi toată discuția)
Custodie Catalin-Ioan Catalin-Ioan Ce drepturi si obligatii (responsabilitati) am eu,ca tata,asupra copilului daca ii cedez custodia mamei?sau daca custodia va fi comuna?si ce implica una si ... (vezi toată discuția)
Internare minor dupa divort claudiuferlai claudiuferlai Buna ziua, As avea o intrebare referitoare la situatia de dupa divort cu minori daca este obligatoriu prin lege in a anunta pe celalalt parinte de faptul ca ... (vezi toată discuția)