avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Forta majora
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Forta majora

Buna ziua,

Am inteles ca taxa care se plateste la Camera de comenrt pentru obtinerea certificatului care atesta existent Fortei majore este de 500 euro si taxa de analiza in valoare de 500 lei, au fost anulate, adica nu se mai platesc in situatia actiala.
Pe site-ul CCI reiese ca se platest ambele.

Ce stiti in legatiura cu aceste taxe, seplatesc?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Emilika40 , utilizator 07:28, 7 Aprilie 2020
Da, se plătesc. Doar certificatele de stare de urgență sunt gratuite.
Există o propunere legislativă de eliminare a acestor taxe, însă e abia depusă la Parlament.
Multumesc pentru raspuns.
Cu plăcere :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Urgent_forta majora_procedura julien_slbz julien_slbz Daca a rezolvat cineva un caz de forta majora , as ruga sa imi dea cateva detalii cu privire la procedura ce trebuie urmata pentru a opera exonerarea de ... (vezi toată discuția)
Exista prima de 500 lei pt pfa? marius0023 marius0023 De luni bune la radio(Romania Actualit) se tot difuzeaza un promo:\"Vino la Registrul Com.si fa dovada ca esti Persoana Fiz Autoriz. si beneficiezi de cursuri ... (vezi toată discuția)
A apărut proiectul de modificare și de completare a legii nr. 196/2018 privind asociațiile de proprietari din românia, inițiat de u.s.r. - așteptăm dezbateri pe această temă flory_mr flory_mr A apărut proiectul de modificare și de completare a Legii nr. 196/2018 privind Asociațiile de Proprietari din România, inițiat de U.S.R. - așteptăm ... (vezi toată discuția)